Eilinen menikin sitten ruokaa laittaessa ja siivoillessa. Uhkaavasti lähestyvät nuo 19 vuotis syntymäpäivätkin ja toisella koiralla tuli eilen 2 vuotta täyteen. Tämän johdosta päättivätkin veljet, että kakkua olisi saatava. Sen verran laiska sitten olen, että kipaisin kaupasta valmiin pirkan kakkupohjan ostamassa.
Yllättävän hyvältä kumminkin maistui ja tosiaan ensimmäinen itse kokoama kakku kyseessä, että jee! Tästä se sitten lähtee.. :)
Itse ruuaksi tein vain ranskanperunoita lantusta ja hyviä olivat, onnistuivat paremmin kuin edelliset ja ilmeisesti pitäisi niitä tehdä poikaystävällekin kun Suomeen takaisin ennättää, eli pian. <3
kaakku-normal.jpg

Kakusta sen verran~ Kostutin perus sitruunamehulla (joka on muuten heikkouteni, rakastan sitä) ja ensimmäisen kerroksen täytin mango ja persikka-banaani pilteillä, banaanin siivuilla ja kermavaahtoa laitoin hiukan. Toinen kerros on taas vuorattu mansikan paloilla, vaniljarahkalla ja taas vähän kermavaahtoa ja tietenkin hasselpähkinä rouheella ja muutamalla kahvipisaralla, että pähkinän maku korostuisi. Päällä taas pähkinää, banaania, mansikkaa ja mansikkakermavaahtoa ja hiukan vaniljarahkaa.
Ja tosiaan hyvää oli~